Sa invatam sa fim recunoscatori

Sa invatam sa fim recunoscatori

Sa invatam sa fim recunoscatori!
Chiar daca uneori nu prea ai pentru ce sa fii recunoscator, sau nu vezi cum ai putea, sa fii recunoscator pentru putinul pe care il ai, daca il ai…chiar si atunci e bine sa fii recunoscator pentru ceva. Acel ceva ar putea fi un simplu fapt, acela ca existi, traiesti, respiri, coexisti cu ceilalti din jurul tau. Macar pentru atat trebuie sa invatam sa fim recunoscatori!ReTeks

Viata este asa cum este, uneori cu zile insorite si cu vise indeplinite, cu dimineti cu zambetul pe buze si iz romantic in aer. Zile in care simti cum traiesti la intensitate maxima si dai tot ce ai mai bun in tine moment de moment, iar la final culegi „laurii” unei victorii proprii, cu tine insuti. Te simti victorios, te simti liber si neinfricat, toate astea pentru ca esti si existi pe acest pamant. Si pentru asta ar trebui sa fim recunoscatori!

Avem langa noi persoane dragi noua care ne fac viata mai frumoasa, fara de care, probabil, nu am putea realiza atat de multe, nu ne-am fi simtit intregi fara ele ca facand parte din viata noastra. Eu una nu concep viata fara cateva din persoanele „atasate” de mine, genetic si spiritual. Pur si simplu nu o concep. Ma trec fiorii numai gandindu-ma ca as putea ramane fara una din ele.

Apoi, sunt acele zile in care orice ai face si oricat ai incerca sa nu te gandesti la ceva ce te-a marcat, ceva care te face instant sa fii cel mai recunoascator om de pe acest pamant, recunoscator pentru cei pe care inca ii ai langa tine, tot nu reusesti. Rutina zilnica nu e suficient de acaparatoare incat sa te faca sa uiti, iar la final de zi, te uiti in jurul tau, la persoanele dragi si zambesti. Zambesti recunoscator.

Zambiti-va des si fiti recunoscatori, ziua de maine poate fi plina de neprevazut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.