Mergem si dansam

Mergem si dansam

De cateva zile incoace ne-am facut din nou curaj si am inceput sa mergem din nou. Mai mult chiar, acum mergem si dansam :). Va spuneam ca voi merge din nou la cumparaturi cu ai mei parinti, zis si facut. Doar ca, de data asta, ceva imi spune ca nu o vor uita prea curand. I-am facut atat de mandri de mine incat pe langa rasatele in hohote, mai mai ca se intrezarea si o lacrima de fericire. Cand mergem la cumparaturi imi place sa admir vitrinele si eventual sa ma opresc la fiecare in parte si sa-i spun vreo doua :), trei sau mai multe chiar. Pentru mine e chiar foarte amuzant, dar dupa cateva magazine la rand de asteptat dupa mine, alor mei parinti li se cam termina rabdarea, moment in care ma vad luata pe sus si pusa din nou in caruciorul cu cumparaturi. Trecand pe langa un magazin, eu pe jos fiind, ce avea muzica data tare, m-am oprit brusc in fata lui si am inceput sa dansez:), nu va inchipuiti ce reactii au fost in jurul meu. Toata lumea intorcea capul la mine si zambeau, iar vanzatorii mai mai ca imi dadeau ceva gratis doar ca sa mai stau si sa fac lobby magazinului, ca o mini mascota vie. Hm, ca ma gandesc acum mai bine, era o oportunitate de business :)))http://ceoec.ru/

Nu mai zic de parintii mei care dadeau pe afara de mandrie cu asa progenitura in palmares. Mai inainte de asta, la casa de achitat cumparaturile, i-am facut ochi dulci casieritei incat m-a lasat sa ma dau cu banda de cumparaturi, am capatat abtipilduri de discount gratis si m-a lasat sa beep-uiesc si cateva produse :). La final, bineinteles ca nu mai vroiam sa merg cu mama, i-am aplicat nemuritorul NU (ca de ceva timp am trecut de la ” ne” la „nu”). S-a lasat cu ceva „scandal”, dar m-a linistit tanti casierita cu un abtipild aplicat pe manuta, care m-a tinut ocupata cateva zeci de minute bune.

Iar acasa am un joculet cu melodii si cand vreau sa dansez apas pe butoane si sa vedeti ce performante ating, am diferite stiluri chiar, in functie de melodie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.