La multi ani

La multi ani

19.10.2013 Fix 2 anisori – La multi ani draga noastra Emma.

Yupiii, ce petrecere reusita am avut, de data asta la Copiii Jucausi . Ne-am distrat tare bine, am dansat, am cantat, ne-am jucat impreuna dar si separat cu tot felul de jucarii care mai de care. Au fost alaturi de noi familia si prietenii, iar Emma s-a simtit speciala. Cred ca de data asta a inteles ca toata lumea era acolo pentru ea, se citea in ochii ei fericire si multumire. Iar cand a urmat momentul tortului a fost tare incantata, zambea si asculta mirata cum toata lumea se aduna in jurul ei si canta. La final a suflat singurica in lumanare, urmat de aplauze lungi si multe urari.

Apropos de tort, anul acesta am optat ca imagine pentru tort o pisica care canta la chitara si un text langa: „I love punk” :-).Pisica este animalul tau preferat. Iar muzica este nelipsita pentru tine, e deja un stil de viata, daca putem spune asa, ne trezim cu gandul la muzica, toata ziua e musai sa cante muzica in casa, iar seara avem grija sa ne luam ramas bun de la ea cand plecam la culcare :-).

Au trecut deja doi ani, ai crescut atat de frumos si noi suntem cei mai mandri parinti ever. Toata lumea noastra se invarte in jurul tau si te iubim tare mult. Ne surprinzi mereu si ne lasi cu gura cascata cand faci cate o ghidusenie de-a ta, in care ne arati cat esti de isteata.

Te iubim!

DSCN7259

Comments are closed.