La multi ani, mami!

La multi ani, mami!

„La multi ani, mami!” E cam ciudat faptul sa scriu eu despre mine tocmai azi, e ca si cum mi-as face singura toate urarile de „La multi ani”:), dar cred ca Emma ar fi vrut sa-mi spuna cateva cuvinte, chiar daca nu o poate face inca. Din partea ei nici nu as avea nevoie de mari cuvinte oricum. A spus tot ce era de zis azi dimineata cand m-a trezit de mana cu tati, tinand in mana o floare, impreuna cu cel mai larg si mai frumos zambet vazut vreodata, dupa care s-a cuibarit in bratele mele. Din ochii ei mari si vorbareti am inteles tot, am inteles cat de mult ma iubeste, cat de importanta sunt pentru ea, ca sunt centrul universului ei la fel cum si ea este totul pentru mine. Ea a fost a doua, dupa tati, si a tinut sa ma felicite inca de la 1 noaptea pana pe la vreo 5 dimineata, m-a tot felicitat:))). A simtit ea probabil ca este o zi mai importanta┬á si a tinut cu tot dinadinsul sa nu piarda nici o ora fara mami. Asa ca am avut un inceput de zi de nastere aproape ideal. Spun „aproape” pentru ca mi-as fi dorit totusi sa fac si eu ce fac alti oameni la ore tarzii din noapte, anume sa dorm, numai ca in loc de asta, Emma mi-a planuit altceva, ceva nou. Ne-am jucat, am ras, ne-am distrat, am si plans, dupa care iar ne-am jucat, toate pret de 4 ore, cand intr-un final am adormit. A fost frumos, am creat legaturi noi, am nascocit joculete si ne-am redescoperit. Am invatat ca e frumos sa te joci si stand in patut cand mama face fete-fete din cealalta parte a patului, e foarte distractiv.

by Emma: Cu toate astea mami, asta a fost modul meu de a-ti spune „La multi ani!”. Nu de alta dar trebuie sa simti bine varsta si faptul ca acum esti mamica:)

by Tati: Si cu toate astea tati a tinut si el sa te felicite primul. Chiar si in somn si in visele mele esti omniprezenta si ai parte de toata dragostea si atentia mea. Te iubim si eu si Emma ! (chiar daca unul nu vrea sa doarma noaptea, iar celalalt sforaie de rupe patul ­čÖé

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.