Dintele nr. 3

Dintele nr. 3

Eh asa da….a aparut si dintele nr. 3, sus de data asta, sa recapitulam zic: la 1 an si aproape 2 luni – avem o jumatate de dinte jos, un sfert de dinte sus, plus unul incoltit tot sus. Cresc foarte incet, e ca si cum nu as avea deloc, mancarea tot pasata o pap.

Am stat doua zile cu maia Doina si strabunica mea, ai mei parinti si-au luat o mini-vacanta si s-au petrecut la munte cu prietenii, fara mine de data asta…hmmm….hmmm. Dar mie mi-a placut si fara ei in preajma, nu le-am simtit lipsa mai deloc. Nu ma exprim in niciun fel, nici cand pleaca dar nici cand vin inapoi acasa. Asta cred ca ii cam pune pe ganduri, parca o aud pe mama spunand ceva de genul: ” Uite mai tati, nici nu i-a fost dor de noi!”. Ii las putin nedumiriti dupa care sar in bratele lor si ulterior le dau si lor un zambet de-al meu destul de pretios de altfel.

Cu maia m-am distrat de minune, ea imi face toate poftele si eu profit la maximum de asta. Daca cu mami si tati nu prea imi merge mereu cum planuiesc, cu maia e totul asa cum vreau eu si asta ma bucura. Uneori mama se arata nemultumita de tot rasfatul de care am parte cand sunt cu maia, ii spune ca ma invata prost si o sa devin o rasfatata. Eu as adauga….o rasfatata da, dar cu masura­čÖé

 

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.