La munte pe Valea Cerbului

La munte pe Valea Cerbului

Din nou la munte pe Valea Cerbului. Asa cum ne-am propus, ca ori de cate ori vom avea ocazia sa fugim in wknd fie la munte, fie la mare, in acest wknd castigator a fost muntele, Valea Cerbului din nou. De data asta am vazut cat de aglomerat poate fi o fasie de pajiste intre munti…extrem de aglomerat am putea spune. Din cauza masinilor care tot treceau dus-intors, si ridicand praful, crea o atmosfera de western-ul salbatic. Manelele rasunau in departare si micii sfaraiau pe gratare. Cam asta este o imagine per ansamblu a unei vai unde s-ar presupune ca vii sa te relaxezi dupa o saptamana de munca. Dar, cum am intrat si noi in clasa muncitoare, tot ce ne mai ramane este un wknd plin de fum in mijlocul muntelui. Am putea foarte bine sa incercam sa mai cautam si alte locuri de campat, numai ca pentru noi un alt aspect foarte important este distanta. Preferam sa ne deplasam pe distante mici cand suntem cu Emma, tocmai pentru a nu o surmena cu un drum lung…destul ca wknd este si asa foarte scurt :-).
Eu una ma resimt dupa o saptamana de mers la birou si tot ce imi doresc, este putina liniste in sanul familiei. Timpul petrecut impreuna a devenit, in ultima perioada, ca o delicatesa. Imi lipseste tare mult perioada precedenta revenirii mele la serviciu. Sunt nefericita cu alegerea facuta, aceea de a ma intoarce la serviciu, dar lucrez la a schimba ceva din acest punct de vedere. Din pacate, asta necesita timp, iar tocmai de timp duc lipsa. E ca o bucla, in care odata intrat, trebuie sa faci sacrificii si compromisuri pentru a reusi sa iesi. Eh…dar cu toate astea, ma stiu o persoana norocoasa, asa ca sper ca intr-un final sa fie bine. Nu intotdeauna alegem corect in viata, tocmai pentru ca viata iti da mereu de ales. Unii nici macar nu aleg…
Revenind…la munte a fost frumos dar extrem de scurt, pentru noi. Pentru Emma in schimb s-a dovedit a fi ideal, tocmai pentru ca astazi, la plecare ne tot batea la cap: „pecaaamm paaa; peecaam paa: masina, pa,pa” :-). Asa ca  mini-concediile se pare ca ii priesc. Saptamana trecuta am fost la Slanic Prahova, la Salina si la lacul sarat. I-a placut. In Salina am stat vreo doua ore, timp in care nasul i se racise, la fel si mainile. Coborarea si urcarea se face cu un lift foarte mic care te tot zguduie de toti peretii. La coborare am fost insotiti de inca doi bebelusi care i-au cam dat tonul la plans Emmei, cu toate astea a fost tare curajoasa. Apoi ne-am balacit in apa sarata, asa ca pentru ea si pentru noi a fost din nou un mini-concediu reusit.

Ne bucuram cum puteam de timpul impreuna, sper la cat mai multe astfel de iesiri…

DSCN6185DSCN6334

Watch Fifty Shades Darker (2017) Full Movie Online Streaming Online and Download

Comments are closed.