Cucululu

Cucululu

🙂 Sunt curioasa cam ce credeti ca inseamna mai exact acest ” Cucululu” :-), dar cum probabil intuiti o parte dintre voi, vrea sa insemne „Cucuriguuu” , numai ca in varianta Emmei este „Cucululu” :-).inFOLIO Research Group

Asta este ultimul cuvintel scos proaspat de iubita noastra Emma. Incepem sa recunoastem animalele si sa stim cum face fiecare.  Cel mai haios ii iese leul, un „Uaaahhuuu” extrem de fioros, din gurita ei atat de dulce si cu ochii mari, expresivi.

De cateva zile este fericita posesoare a unui pat nou-nout, mare, de adolescent, dar cu protectie inca. Protectia se compune din doua bare care se pot da jos ori de cate ori doresti. Iar Emma e tare incantata, l-a primit cu caldura si entuziasm. Acum, de cate ori il vede, exclama fericita: Patuuuu :-). Am fost putin panicati la inceput, in ideea ca va cadea din el, dar se pare inca o data, ca precautia este printre cele mai mari calitati ale ei. Cand se trezeste sta cumintica pana mergem sa o dam jos din pat, nu ca nu ar putea si singura, dar vede bara pusa si nu isi incearca norocul. Doar daca cumva indrazneste mama sa plece pana in cealalta camera sa ia laptele, stie exact cum sa-l escaladeze, fie cu bara pusa, fie nu. Inca o data se pare a fi adevarata zicala: „Scopul scuza mijloacele”. Odata cu patul nou, bineinteles ca a venit si intrebarea logica: noi cum o vom adormi?. Daca in cel vechi, o puneam in pat si gata, asta era tot, acum plini de curaj am incercat vechea practica. Numai ca nu s-a dovedit a nu fi chiar atat de „practica”, in sensul ca am primit ceva opozitie din partea Emmei. Asa ca am inceput sa aplicam tactica adormit cu mami sau cu tati (alternam, ca sa nu se creeze un obicei), iar in plus, odata la ceva timp, apelam la 10 minute de desene, puse cu limita pe laptop. Oricare dintre ele ar fi, merg la fel de bine. Maxim 15 minute si gata, somul vine negresit. Asta seara. La pranz, incercam sa o lasam sa adoarma singura, ca in trecut, dar avem rabdare, nu o presam. Momentan o „ajuta” mami :-).

Pe curand! Cucululu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.