Cu rulota la mare

Cu rulota la mare

Cu rulota la mare.

Inainte de a merge la munte cu rulota, am fost la mare 8 zile in camping Navodari. Prima zi a debutat destul de urat. Pe langa vreme urata si ploi abundente, cand am ajuns in Constanta, vrand sa oprim la un supermarket pentru aprovizionare, constat ca Emma are febra. Am dus-o in rulota sa verificam temperatura, intre timp tati pregatea supozitoarele si mare ne-a fost mirarea cand termometrul arata 39,5 grade. Am pus mana pe telefon, sunat la Medicover, luat adresa clinicii din Constanta si ne-am anuntat venirea. Am ajuns in 10 minute, doctora de garda ne astepta. Se uita in gatul ei, nimic. O asculta la plamani in timp ce Emma plangea si spune ca s-ar auzi ceva, dar nu e sigura. Apoi am ramas eu in cabinet, tati a iesit cu Emma sa o mai calmeze. In acest timp eu aduc aminte de urechi, daca nu cumva sa fie vreo otita, doctora usor uimita de descoperirea mea, imi spune ca ar putea fi si asta si imi cere sa o readuc in cabinet sa se uite la ea. Nu avea nimic nici la urechi dupa spusele ei, dar in orice caz mi-a prescris negresit o reteta de antibiotic. Lucru total neagreat de mine, mai ales fara un diagnostic clar. Tanti doctora mi s-a parut foarte derutata si total nepriceputa. Am luat de la ea reteta si imediat cum am iesit din clinica am sunat-o pe doctora Emmei si i-am spus toata povestea. Cum era de asteptat, am urmat protocolul obisnuit in caz de febra si cu concluzia ca putem continua concediul. Doar in eventualitatea in care se agrava, intrerupeam si vedeam ce puteam face mai departe. Cert este ca nu stim ce a declansat febra, cu atat mai mult cu cat a fost doar in prima seara. Emma a dormit toata seara cu tot cu febra. A doua zi nu a mai avut absolut nimic. Am pus pe seama aerului conditionat din masina. Cam asa a inceput concediul nostru, cu ceva panica. Dar cum a venit asa a si plecat. In primele 3 zile Maia ne-a insotit si ea, urmatoarele 3 am stat singuri iar la final de concediu, in weekend au venit prietenii nostri Mihai si Dana impreuna cu baietii lor Filip si Albert. Emmei i-a facut placere sa-i aibe ca si parteneri de joaca. S-au chitait toata ziua in cortul lor si s-au jucat.

Tot aici i-am cunoscut pe Ana si Bogdan, un cuplu tare dragut. Ei o aveau pe Anastasia de 1 an si 6 luni. Ea a fost prietena de companie a Emmei pe tot sejurul, mergeau impreuna la plaja si se jucau fie in piscina fie pe nisip. Tare frumusele au fost impreuna.

In primele zile Emmei i-a placut mult apa si nisipul, ii placea sa se balaceasca in apa si o amuzau teribil valurile. In ultima perioada, in schimb, cum ajungeam pe plaja ea pleca de langa noi si o lua spre directia rulotei, deja invatase drumul. Iar unul din noi trebuia mereu sa mearga sa o recupereze :-). Asta era semn ca era suficient pentru ea.

Experienta cu rulota la mare a fost una buna, Emma a fost tare incantata de idee si asta ne bucura mult. Aveam ceva emotii cu privire la asta, ne gandeam ca daca nu-i va placea cu rulota, concediile noastre deveneau ceva mai dificile, dar se pare ca am facut o alegere buna achizitionand-o.

 

Comments are closed.