Bun venit primavara!

Bun venit primavara!

Cam cu intarziere ce-i drept, dar… bun venit primavara!Песчаник для дорожек

Uiii…ce prioada incarcata, timpul parca are alta valoare cand incerci sa le faci pe toate, iar orele sunt tot 24 intr-o zi, cum bine stim. Important este sa fac lucrurile bine iar asta imi cam ocupa tot timpul. Dar, cu toate astea, ma simt tare bine ca le pot face pe toate din sanul familiei, fara sa lipsesc de langa comorile mele dragi. Emma e plina de surprize, pe zi ce trece o descopar din ce in ce mai mult si ma minunez de ea. Iar de zambetul ei nu ma pot satura, ma face fericita sa o vad asa multumita si plina de viata. Alaturi de ea nu exista zile proaste, pur si simplu nu ai cum sa stai suparat sau trist, ea este ca o raza de soare ce intrepatrunde pe fereastra in zorii zilei, ca roua diminetii pe firul de iarba, mirosul unei primaveri, ciripirul pasarilor, ea este viata pentru mine. Incerc sa traiesc prin ochii ei mari si caprui si sa vad toate frumusetile acestei lumi, sa vad frumosul acolo unde probabil e intuneric demult iar oamenii sunt gri. Iar daca inainte de ea eram doar doi oameni simpli, cu trairi si asteptari mediocre, cu ganduri marete dar poate fara pic de curaj, cu asteptari mari de la ceilalti si nu in ultimul rand cu intimitatea noastra.

Acum, in schimb…am prins aripi:)

Nimic nu e mai important decat faptul ca suntem impreuna, mereu. Asta ne face cei mai fericiti. Emma ne-a dat aripi sa visam si sa ne punem in practica planurile de mult uitate, ne-a invatat ce e simplitatea si cat de frumoasa poate fi viata.

E tare frumos sa faci parte din viata unui copil si sa-l indrumi, cat poti tu de bine si sa-i creezi amintiri frumoase. Asta speram sa facem si noi pentru Emma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.